avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pentru Contract Prestari Servicii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pentru Contract Prestari Servicii

Buna ziua,
In 2010 am incheiat un contract de prestari servicii cu o firma privata, cu retinerea la sursa de 16 % .In acesta perioada eram angajata cu contract de munca la o alta firma.
Am sunat la CAS si am intrebat daca trebuie sa înregistrez contractul si la ei si am fost trimisa la plimbare cu textul :" doamna nu ai ce face cu banii, daca deja platesti Cass dupa contractul de munca nu mai trebuie si pentru celalalt".
Au trecut 2 ani dar ma gandesc oare totusi nu trebuia sa platesc si la Sanatate ceva??ca nu as vrea sa ma trezesc cu vreo amenda...:">

Alte discuții în legătură

Venit suplimentar gab. gab. va salut! imi puteti spune daca un contract de prestari servicii trebuie obligatoriu inregistrat la finante? trebuie sa solicit eliberarea unei decizii de ... (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii Buna seara . As avea cateva intrebari legate de contractele de prestari servicii ,va rog sa ma lamuriti , pe exemplul neactualizat prezentat mai jos: nume ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii cristea luminita cristea luminita Buna ziua, as vrea sa stiu in cazul in care am contract individual de munca la o institutie si mai am un contract de prestari servicii la alta institutie sunt ... (vezi toată discuția)