avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere reluare activitate la terminare cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere reluare activitate la terminare cic

va rog sa-mi spuneti si mie cum trebuie conceputa cererea de reluare a activitatii la terminarea concediului mpentru ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:54, 11 Ianuarie 2012
Domnule director,

Subsemnata ......, cu domiciliu in .... , angajata in functia de ......, va rog sa binevoiti a-mi aproba cererea de reluare a activitatii in data de ......
La data de ........ expira perioada de concediu pentru cresterea copilului ica urmare a faptului ca minorul implineste varsta de de 2 ani.

Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere revenire la locul de munca PICATURICA PICATURICA As dori sa ma ajute cineva cu un model de cerere pentru revenirea la locul de munca .Mentionez ca in acest moment eu sunt in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Model cerere de încetare a plății indemnizației pentru creșterea copilului Natalia Andreea Natalia Andreea Buna ziua, as dori să-mi dați un model de cerere pentru încetarea plății indemnizației întrucât am mers la lucru cu 60 de zile mai devreme până să ... (vezi toată discuția)
Model cerere revenire din cic kardia28 kardia28 Buna ziua.Rog consilierii specializati de pe acest site sa imi dea un model de cerere de revenire la servici din concediu de crestere a copilului. Va ... (vezi toată discuția)