avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie fara divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie fara divort

buna seara sunt anca si am un copilde 1an si 4 luni si sunt casnica dar numai sotu lucreaza si deaia am o intrebare.Daca sunt casnica si nu lucrez si nu am un venit si ma despatr de sot pt neintelegere imi poate lua copilu pt k el are un venit?k nu stiu ce sa fac k sunt ff stresata k mil ea de langa mine.va rog sa imi raspundeti pe dresa mea de maill dak se poate. va multumes anticipat:(:">

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi raspundeti catalina1980 catalina1980 buna ziua am si eu o problema,sunt maritata si am un copil de 1 an si 2 luni,si stau pe curte la soacra mea.de aproape 3 ani de zile,eu sunt venita dela oras ... (vezi toată discuția)
Respins reducere pensie valymony valymony buna seara,am crezut k nu o sa mai am motiv de deranj,k m.ati ajutat destul cu sfaturi bune ,dar se pare k am nevoie iar de ajutorul dvs,ieri s.a dat ... (vezi toată discuția)
Copil din afara casniciei nascut in strainatate adelangelo adelangelo Locuiesc in spania si de 9 ani nu mai traiesc alaturi de sotul meu.in acesti ani am nascut un copil dar cu alt barbat,el fiid tot roman.in timp ce eram gravida ... (vezi toată discuția)