avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este cadrul legal pentru a executa reparatii la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este cadrul legal pentru a executa reparatii la domicilu?

Am un srl cu obiect de activitate reparatii electrocasnice ; tv,calculatoare,frigidere,masini de spalat,etc iar datorita spatiului redus as dori sa fac reparatii la domiciliul clientului ,imi poate spune cineva care este baza legala de functionare?

Alte discuții în legătură

Infiintare srl stef71 stef71 in curand somer sub 35 de ani mai am posibilitatea de a infiinta un srl cu preturi reduse catre stat. respectivul srl ar avea ca obiect -servicii intretinere ... (vezi toată discuția)
Predare aparate vechi si nefunctionale la remat electrosystem electrosystem Firma noastra are ca obiect de activitate reparatii electrocasnice mari. Avem un numar de masini de spalat si frigidere, folosite, vechi si nefunctionale. Am ... (vezi toată discuția)
Suspend activitatea de bar si adaug altceva ContSters330987 ContSters330987 Am un bar infiintat acum 3 luni si vanzarile sunt lente nu se merita.La acelasi punct de lucru -(sediul secundar al firmei srl), vreau sa adaug altceva de ... (vezi toată discuția)