avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

in curand somer sub 35 de ani mai am posibilitatea de a infiinta un srl cu preturi reduse catre stat. respectivul srl ar avea ca obiect -servicii intretinere si reparatii electrocasnice.( aragaze. masini de spalat rufe si vase. frigidere.etc.) am nevoie de autorizatie I.S.C.I.R. pentru a executa aceste reparatii pe aparatele respective ? Daca e nevoie de autorizatie cine trebuie sa fie autorizat firma sau tehnicianul care executa reparatia
Cel mai recent răspuns: kajan.barna , utilizator 08:59, 28 Aprilie 2010
de ce nu faceti pfa,sau intreprindere individuale maine poimaine trebuie sa platiti imp.forfetar mult mai usor un individual nu trebuie contabil etc,=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt tehnician maseur Ovidiu82 Ovidiu82 Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. ... (vezi toată discuția)
Acte pentru firma laie laie Ma numesc Marius si muncesc ca mecanic la o firma de confecti. Din cauza salarizari m-am hotarat sa deschid un atelier de reparati acasa. vas ruga ... (vezi toată discuția)
Preluare srl togian3 togian3 Intentionez sa preiau o Societate SRL( a soacrei mele)impreuna cu punctele de desfacere.Considerati ca este un avantaj avand in vedere ca societatea respectiva ... (vezi toată discuția)