Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. Doresc sa specific ca eu lucrez cu norma intreaga de 8 ore la o firma privata si cu norma de 2 ore la alta firma. Multumesc anticipat.
Daca lucrati cu contract individual de munca la o firma si tot cu CIM la a 2-a firma de ce va trebuie firma proprie ? Doar daca doriti sa desfasurati activitatea in nume propriu puteti deschide o firma la Registrul comertului, PFA, Intreprindere individuala sau SRL. Alegerea va apartine in functie de volumul de lucru pe care il estimati ca-l veti avea. PFA si II sunt firme pentru care contabilitatea este mai simpla.
Trebuie sa detineti diploma/ autorizatie/ atestat de tehnician maseur. Completati formulare la Registrul comertului din judetul dvs. pentru inregistrare firma, declarati sediul social/ spatiul unde veti presta activitatea de masaj. Va inregistrati la fisc ca platitor de taxe si impozite. Va trebui sa emiteti factura si chitanta pentru activitatea prestata.