avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sunt tehnician maseur
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sunt tehnician maseur

Sunt tehnician maseur si as vrea sa stiu, sa-mi pot desfasura legal activitatea ce ar fi mai bine sa-mi deschid? Pfa sau srl? Ce acte trebui depuse si unde. Doresc sa specific ca eu lucrez cu norma intreaga de 8 ore la o firma privata si cu norma de 2 ore la alta firma. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:23, 18 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca lucrati cu contract individual de munca la o firma si tot cu CIM la a 2-a firma de ce va trebuie firma proprie ? Doar daca doriti sa desfasurati activitatea in nume propriu puteti deschide o firma la Registrul comertului, PFA, Intreprindere individuala sau SRL. Alegerea va apartine in functie de volumul de lucru pe care il estimati ca-l veti avea. PFA si II sunt firme pentru care contabilitatea este mai simpla.
Trebuie sa detineti diploma/ autorizatie/ atestat de tehnician maseur. Completati formulare la Registrul comertului din judetul dvs. pentru inregistrare firma, declarati sediul social/ spatiul unde veti presta activitatea de masaj. Va inregistrati la fisc ca platitor de taxe si impozite. Va trebui sa emiteti factura si chitanta pentru activitatea prestata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc să înființez un salon de masaj intr-un apartament de bloc mihaipopadev mihaipopadev Doresc să înființez un salon de masaj într-un apartament de 2 camere situat la parterul unui bloc (cu intrare prin scara blocului). De ce acte și ... (vezi toată discuția)
Documente si taxe necesare pentru a putea obine autorizatie de masaj pe plaja AlexandraDr AlexandraDr Buna ziua, Sunt tehnician Maseur, cu diploma care imi da drept de libera practica pentru masaj. As dori ca in sezonul estival sa imi amplasez un cort si o ... (vezi toată discuția)