avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Srl sau pfa. Un sfat va rog!
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Srl sau pfa. Un sfat va rog!

Am nevoie de un afat. Vreau sa urmez un curs de 4 luni de zile a zi de tehnician maseur cu specializari pe kinetoterapie si fizioterapie) la final o sa am un examen si o sa primesc daca trec cu bine o diploma recunoscuta. As dori sa imi deschid un cabinet , recuperare medicala ( unde vreau sa profesez aceasta meserie tehnician maseur - o sa fie pachete de masaj relaxant, masaj terapeutic-kinetoterapie cu recuperare medicala pt varstnici si copii ,masaje speciale cu bete de bambus si cu ventuze, exercitii pasive efectuate de mine - kinetoterapie cu instrumente-mingi,greutati de maxim1kg...etc) . Va intreb ce as putea si ce imi recomandati dv sa deschis srl pf , caci nu ma pricep la asta si mai ales avand in vedere ca acest cabinet vreau sa il deschid la mine acasa si pe langa aceste servicii oferite ca sa imi pot pastra si valorifica si diploma de asistent medical vreau sa am si cateva tehnici-masurarea pulsului, tensiunii, teste de glicemie,injectii (tratamente prescrie de medici), per total servicii medicale private( la mine in oras stam rau cu cele mentionate mai sus , daca e nevoie ude o asistenta sa iti poti urma un tratament rar gasesti sa poata sa te ajute).
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 15:20, 6 Septembrie 2016
Va recomandat sa va axati pe PFA. Formalitatile pentru autorizare precum si evidenta contabila sunt mult mai simple.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la angajare terapeut terapeut Buna ziua, Am absolvit cursul de Tehnician maseur cu durata de 7 luni, 4 module (masaj somatic, masaj reflexogen, drenaj limfatic manual si masaj terapeutic) ... (vezi toată discuția)
Probleme autorizare pfa - tehnician maseur monamasaj3226 monamasaj3226 Am absolvit un curs complex de masaj cu durata de 9 luni. Diplome recunoscute de Ministerul Muncii si de Ministerul Invatamantului. COR vechi 3226 - ... (vezi toată discuția)
Necorelatie intre cor si denumirea functie de pe diploma de licenta anomar_eva anomar_eva Buna ziua, Am o mare nelamurire referitor la ceea ce trebuie sa fac in situatia in care ma gasesc. Descriu putin problema: -am absolvit o facultatea, sistem ... (vezi toată discuția)