avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine beneficiaza de stimulentul de insertie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine beneficiaza de stimulentul de insertie?

Va rog sa imi explicati cine beneficiaza de stimulentul de insertie de 500 lei dupa revenirea din CIC. Mamele care au optat pentru CIC de 1 an si se intorc la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an de catre copil beneficiaza de stimulent? Sau doar cele care au ales sa stea 2 ani in CIC si revin la serviciu inainte de implinirea varstei de un an de catre copil? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:46, 14 Ianuarie 2012
1. Beneficiaza de stimulentul de insertie numai persoanele care au optat pentru CCC pana la implinirea varstei de 1 an a copilului si isi reiau activitatea inainte de a implini copilul 1 an.
2. Persoanele acre au optat pentru varianta de CCC pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului nu beneficiaza de stimulentul de insertie.
3. Cele de mai sus sint valabile in cazul in care copilul este nascut incepand cu 01.01.2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc 2 ani, intoarcerea la locul de munca? roxana_pop12 roxana_pop12 Buna ziua. Se poate sa ma intorc la locul de munca, daca am optat pt ccc 2 ani? Daca da, se primeste acel stimulent de 500 lei? multultumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul pentru reintoarcerea la serviciu in 2013 (stimulent de insertie) nadiandreea nadiandreea fiul meu face 2 ani in 30 ian 2014 si am optat pt cic 2 daca ma intorc la servici in noiembrie 2013 primesc stimulentul de 500 de ron pt cele 3 luni pana la ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)