avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contestatie catre adfp
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contestatie catre adfp

Buna ziua! Am primit o decizie pentru atragerea raspunderii solidare conf. art.27, 28 din OG 92/2003, emisa de Administratia Finan Publice,insa nu s-a deschis procedura de insoventa. Au dreptul sa decida raspunderea solidara fara o decizie judecatoreasca? Mentionez ca in cadrul firmei(srl) suntem doi actionari ambii avand calitatea de administratori, insa deciziile au apartinut celuilat actionar.Nu mi-am insusit functia de administrator, nici nu am luat o decizie majora.Plus ca o buna perioada de timp am fost in concediu pt cresterea copilului.Pot sa contest decizia avand ca motiv perioada in care nu am avut legaturi cu firma (desi in documente am figurat ca actionar), sau faptul ca nu se poate demonstra reaua credinta? Astept cu nerabdare raspunsurile d-voastra!!:((

Alte discuții în legătură

Model contestație la decizia anaf de angajare a răspunderii solidare 80raducu 80raducu Bună ziua, Am fost administratorul unei societăți comerciale până în primăvara acestui an, când firma a fost vândută prin act autentic în fața ... (vezi toată discuția)
Notificare de deschidere a pocedurii de angajare a raspunderii solidare Marcela-Popa Marcela-Popa Buna ziua, Sunt actionar si administrator la o societate care este activa dar care in momentul de fata nu desfasoara activitate. Am primit de la ANAF, o ... (vezi toată discuția)
Raspundere solidara Ilincav Ilincav Marturisesc ca nu am experienta in materie comerciala, cu atat mai putin in cea fiscala, de aceea rog o parere, un sfat mai avizat, eventual practica ... (vezi toată discuția)