avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni - ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nu am acordat prioritate la trecerea de pietoni - sanctiune?

Salut. Astazi, dupa ce nu am acordat prioritate pietonului la trecere, am sesizat ca masina politiei era exact in zona. Politistii nu au facut niciun semn, nu m-au oprit, dar am vazut ca scriau ceva in momentul in care eu am trecut pe langa ei. Este posibil sa primesc instiintare ca imi vor suspenda carnetul? Sau in cazurile in care se intampla asta, suspendarea se face pe loc?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:46, 13 Ianuarie 2012
Daca va vizau pe dvs in acel moment cu siguranta va opreau. Nu cred ca e cazul de amenda, se ocupau cu altceva.
Etsta posibil sa fi fost filmat dar mi se pare putin probabil. Asa ca asteptati dar fara a va stresa ca nu e bine. Sansele cele mai mari sunt sa nu se intample nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu cateva intrebari legate de contestantie ... Lidy1414 Lidy1414 Buna seara! Am si eu cateva intrebari legate de contestantie cu privire suspendarea permisului de conducere. Am permisul de aproape 2 ani, insa de abia ieri am ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal neacordare prioritate pietoni Costinu Costinu Buna ziua. Mi s-a retinut carnetul de conducere si am primit amenda de 435 lei in termen de 15 zile(adica jumatate din 870) pe data de 9 august pe motiv ca ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet - neacordare prioritate pietoni pe trecere crambadani crambadani Mi-a fost retinut permisul de conducere pt neacordarea de prioritate pe trecere de pietoni. Am refuzat sa semnez procesul verbal, am mentionat la sectiunea ... (vezi toată discuția)