avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... montare centrala termica de bloc - debransare RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

montare centrala termica de bloc - debransare RADET

Buna ziua, daca poate cineva sa ne ajute cu o informatie: ce e mai bine pentru noi-vorbesc material-o centrala ( pe gaz sau electrica ) sau sa ramanem abonati pentru totdeauna la Radet ? Suntem usor descumpaniti ,pentru luna dec.avem de plata 4.500 ron. in conditiile in care blocul are 14 ap. Oare se mai dau avize pentru debransari ?Va rog daca e cineva de specialitate sa ne indrume cumva :help:
Cel mai recent răspuns: ContSters13909 , utilizator 15:05, 15 Ianuarie 2012
cred ca cel mai bine va interesati la RADET si din aprilie-mai incepeti sa faceti formalitatile
in ce localitate locuiti?
faceti o comparatie intre gaz=radet=enel
acciza va creste in fiecare an.... e cam grea decizia
Pentru trecerea pe centrala de bloc (ptr. caldura si apa calda ) trebuie :cca 50.000 E pentru cumparare, montare si punerea in functiune (care trebuiesc inainte de montare , ptr ca firmele solicita bani pana la punerea in functiune ), fochist si rsvti (in functie de capacitate ), gaze (care nu mai sunt subventionate ) si urmeaza belelele cu locatari cand nu functioneaza instalatia.
Interventie moderator
Va rog sa-mi spuneti cat este suma corecta ca sa modific eu in mesaj, ca 50.000 E ingrozeste de-abinelea !....:)
Suma mentionata categoric reprezinta eroare de postare in conditiile in care o CT marca Bosch solid 2000 K32 are pret de achiztie 3731 ron
Suma ar putea fi reala in cazul unei CT da capacitate sporita aplicabila unui condominiu
M-am convins ...investitia este mult prea mare pentru noi.Asa ca vom ramane membrii cotizanti ai RADET-ului.Va multumesc mult.Cu respect

Alte discuții în legătură

Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)
Problema administrator / radet marian200089 marian200089 Buna ziua, In august 2015 am cumparat un apartament prin programul prima casa. Una din facilitati era centrala termica deja montata ( cam de 10 ani). Pana ... (vezi toată discuția)
Debransare ilegala radet Bbn Bbn Buna ziua, M-am debransat ilegal de la RADET deoarece nu am mai avut cand sa depun cererea (dupa 15 august nu mai primeau cereri). Toti din bloc au ... (vezi toată discuția)