avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara - schimbare destinatie teren arabil ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara - schimbare destinatie teren arabil extravilan in intravilan

cum pot sa trec un teren din arabil extravilan in intravilan?de ce acte am nevoie si trebuie sa platesc vreo taxa?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 00:53, 18 Ianuarie 2012
mergeti la Primaria de pe raza careia figureaza intabulat terenul si ei va vor da o lista ci tot ce trebuie , tot ei va lamuresc si daca se poate face aceast lucru, cu informatii suplimentare adresati o cerere ANCPI..
succes!
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan se face in baza unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), terenul fiind ulterior inclus in PUG (Plan Urbanistic General)

Veti face o cerere catre primarie, pentru propunerea de modificare a PUZ
PUZ-ul trebuie realizat de un arhitect si trebuie aprobat de autoritatea locala administrativa competenta
Se plateste o taxa, dar nu stiu cat este... Si, evident, se plateste arhitectul (care stie ce trebuie sa faca)
PUZ se aproba de consiliu prin hotarare...
Aveti nevoie de actul de proprietate, de plan cadastral cu identificarea parcelei respective.

**
Discutii pe tema (mai mult sau mai putin asemanatoare)
trecere in intravilan/ scoatere circuit agricol
www.avocatnet.ro/content/for...
De la teren extravilan la intravilan - posibil?
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere teren din extravilan in intravilan AlinaBadea08 AlinaBadea08 Buna ziua, Stie cineva unde ar trebui sa ma adresez pentru scoaterea unui teren din extravilan si trecerea lui in intravilan? Am primit informatii ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii trecerii unui teren extravilan in intravilan? Voicu Simona Voicu Simona Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Am cumparat 2000 mp teren si nu stiu cum trebuie procedat trecerea acestuia din extravilan in ... (vezi toată discuția)