avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum te angajezi la A.N.P.C ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum te angajezi la A.N.P.C ?

Buna seara.As dori sa va intreb cum te poti angaja la Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor?Am cautat pe net ore intregi dar nu gasesc nimic.Scrie ca e afisat in Monitorul Oficial,dar cum sa vad eu ce scrie acolo?:(
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 21:14, 15 Ianuarie 2012
Fiind o institutie publica, angajarea se face prin concurs.
Incercati pe site-ul anpc.gov.ro....Nu vreau sa va dezamagesc dar trebuie sa aveti in primul rand auatinere politica
Pe pagina de web a ANPC vor apare si anunturile cu privire la angajarile de personal ... C.mun. prevede la art.30:
(1) Incadrarea salariatilor la institutiile si autoritatile publice si la alte unitati bugetare se face numai prin concurs sau examen, dupa caz.
(2) Posturile vacante existente in statul de functii vor fi scoase la concurs, in raport cu necesitatile fiecarei unitati prevazute la alin. (1).
(3) In cazul in care la concursul organizat in vederea ocuparii unui post vacant nu s-au prezentat mai multi candidati, incadrarea in munca se face prin examen.
(4) Conditiile de organizare si modul de desfasurare a concursului/examenului se stabilesc prin regulament aprobat prin hotarare a Guvernului
danapunct a scris:

Buna seara.As dori sa va intreb cum te poti angaja la Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorilor?Am cautat pe net ore intregi dar nu gasesc nimic.Scrie ca e afisat in Monitorul Oficial,dar cum sa vad eu ce scrie acolo?:(
Multumesc anticipat!

Fiind vorba despre ANPC,pt. a va documenta in ceea ce priveste angajarea intr-o institutie publica,(pt. ca sunt reguli comune specifice tuturor categoriilor de functionari publici in ceea ce priveste angajarea),va recomand sa cititi HG nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici .Capitolul II - Organizarea concursului de recrutare a functionarilor publici
Sectiunea 1 - Dispozitii generale privind organizarea concursului de recrutare a functionarilor publici

Anuntul privind concursul se publica în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a, si într-un cotidian de larga circulatie, cu cel putin 30 de zile înainte de data desfasurarii concursului. În mod exceptional, termenul de 30 de zile poate fi redus, în conditiile legii, pentru concursul organizat în vederea ocuparii functiilor publice de executie temporar vacante.
De aceea,daca sunteti interesata ,ar trebui sa urmariti anunturile de concurs publicate in MOF partea a IIIa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractual bugetar concurs bryan bryan Am si eu o intrebare? Cu cate zile se publica anuntul pentru un concurs de angajare? postul este de contractual bugetar (vezi toată discuția)
Angajarea unui functionar public pe perioada determinata ionascu2011 ionascu2011 care sunt pasii care trebuiesc facuti pentru angajarea in cadrul unei primarii a unei persoane pe perioada determinata in functia de operator Rol deoarece ... (vezi toată discuția)
Transformare post contractual in functie publica marillenat marillenat Sunt consilierul primarului din 2009 cu contract de munca pe perioada determinata,am stat 2 ani in concediu crestere copil si anul acesta am revenit la ... (vezi toată discuția)