avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA DE POLUARE AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA DE POLUARE AUTO

Doresc sa cumpar o masina care are ca istoric pe cartea de indentitate la rubrica detinator prima data o firma de leasing si data inmatricularii 23/01/2004 si a doua oara si ultima actualul proprietar, o persoana fizica si data inmatricularii 27/02/2007.
As dori sa stiu daca eu mai trebuie sa mai platesc acea taxa de poluare ca viitor cumparator.

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare auto 2012 OZON OZON Buna ziua. Pentru o masina care a apartinut unei firme de leasing si care are pe cartea de indentitate la rubrica data inmatricularii 23/01/2004 (cand era in ... (vezi toată discuția)
Acte auto in neregula dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara. Am achizitionat o masina second-hand care a fost cumparata prin leasing de o firma.Dupa o perioada de timp administratorul firmei a trecut masina ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru la auto leasing final 2007 Cata87 Cata87 Buna ziua, Sunt posesorul unei masini cumparate in leasing in 2004 luna a 8 -a si finalizare leasing 2007 luna a 8 a. Numerele de leasing au fost acelea de ... (vezi toată discuția)