avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prelungire cim pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prelungire cim pe perioada determinata

buna ziua ce pot face daca daca am avut cim pe perioada determinata si mi-sa prelungit dar fara stirea si semnatura mea?specific ca in dreptul angajatului la semnatura apare o semnatura facuta de patron sau administratorul firmei
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:33, 15 Ianuarie 2012
Depinde ce interes aveti... in functie de acesta, exista mai multe optiuni...
Aveti doua posibilitati : fie solicitati instantei de judecata anularea acelui act aditional , fie nu veti intreprinde nicio actiune, astfel incat s-ar presupuen ca sunteti de acord cu acesta.
dar daca dupa 3 prelungiri al cim in aceleasi conditii deci fara stirea si semnatura mea mi sa facut un contract pe perioada nedeterminata cu toate ca eu nu as fi vrut sa mai fiu angajat al acelei societati?
Nu inteleg .. v-am spus ca aveti doua posibilitati , dvs alegeti fie in actionati in instnata pe angajator , fie va continuati activitatea...

Trebuie sa obtineti nulitatea actelor incheiate de angajatorl dvs prin contrafacerea semnaturii dvs ....
este voie ca un angajator sa monteze camera video si implicit microfon de ascultare?de ce va pun aceasta intrebare?fiindca am fost dat afara pe motiv ca as fi vorbit urat despre angajator acum 2 zile. specific ca am fost de acord cu sistemul de suprveghere video dar nu am stiut nimik de cel audio

Alte discuții în legătură

Legalitatea supravegherii video si audio marianpr marianpr Buna ziua. Un prieten care lucreaza la o firma privata ( cu 40 angajati ), mi-a spus ca in incinta halei unde lucreaza s-au montat camere de supraveghere ( OK ... (vezi toată discuția)
Supraveghere audio spatiu public ratonu ratat ratonu ratat Buna seara, Speta este urmatoarea: La sediul unde lucreaza mama mea este un sistem de supraveghere video - inclusiv pe holul blocului, adica in afara ... (vezi toată discuția)
Inregistrare audio bogdan999999 bogdan999999 Am o intrebare simpla, are voie angajatorul sa ma inregistreze audio la locul de munca ? (vezi toată discuția)