Lucrez dar nu la o firma dar nu cu acte si diriginta imi tot zice sa ii aduc ceva sa imi poata motiva absentele..
Cum as putea sa fac sa sa imi faca sefu ceva de mana ? oricum nu verifica ei ...
Nu sunt la o scoala asa buna
Si daca e sa verifice ca nu e legala cum se zice ce pot pati ?
Daca sunteti elev la zi,absentele de la cursuri nu vor putea fi motivate printr-o adeverinta adusa de la un angajator,caci obligatia dvs. atata timp cat frecventati cursurile la zi ale unei instituti de invatamant este sa fiti prezent la activitatea educativa zilnica. De muncit puteti munci legal,in vacantele scolare,sau in afara programului zilnic ,daca aveti 16 ani impliniti ....sau daca aveti doar 15 ani cu acordul parintilor.
Deci,diriginta nu va va motiva absentele pe baza unei hartii eliberate de un angajator cu care nici macar nu aveti incheiat un contract de munca.Atentie,exista riscul ca doamna diriginta sa sesizeze ITM ul(Inspectoratul de Munca)si "sefu" sa se aleaga cu o amenda.
Nu cred ca e cazul de atata paranoia.
Discutati cu seful si vedeti ce hartie poate sa va dea, eventual o minuta precum ca sunteti in probe sau colaborare...nici el sa nu intre la belele.
Dvs. nu aveti ce sa patiti, probabil ca daca nu va motivati absentele puteti fi exmatriculat, asa ca rezolvati-o cumva.
Nu conteaza ca este in proba,si in proba se incheie contract de munca,printre altele,dar nu asta este problema principala,ci faptul ca scoala nu-i va motiva absentele pe baza unei hartii eliberate de un angajator prin care se dovedeste ca elevul munceste in timpul programului scolar....
In ce clasa sunteti?
Spuneti ca "diriginta imi tot zice sa ii aduc ceva sa imi poata motiva absentele.."
Incercati cu un buchet de flori, o ciocolata, un parfum:vishenka:
Maternitate
violetacrina
as dorii sa stiu daca fica mea care este eleva in clasa a 12 a si care este insarcinata dar care de fapt este exmatriculata din scoala din cauza apsentelor ... (vezi toată discuția)