avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de cesiune .rog raspuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de cesiune .rog raspuns

buna ziua. am si eu o intrebare : cate cesiuni de creanta pot fi facute in legatura cu aceeasi obligatie ?? am gasit ceva in noul cod civil referitor la cesiunile succesive insa informatiile sunt relativ insuficiente. concret : am facut un contract de cesiune, apoi a fost necesara si cesiune cesiunii( ca sa zic asa). se poate sa fac o noua cesiune (cesiunea cesiunii cesiunii??!!!)? nu exista o alta varianta ?? va multumesc anticipat. o zi buna!

Alte discuții în legătură

Cesiune seda seda buna ziua. am si eu o intrebare : cate cesiuni de creanta pot fi facute in legatura cu aceeasi obligatie ?? am gasit ceva in noul cod civil referitor la ... (vezi toată discuția)
Succesiune atacata de creditori relyrely2010 relyrely2010 Buna seara, Sotul meu a decedat in urma cu 2 luni, iar mostenitori sunt eu si fiul nostru, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele probleme: 1.Care este ... (vezi toată discuția)
Notificare de declarare scadenta credit ContSters277537 ContSters277537 Aveti idee, va rog, lipsa notificarii catre debitor de declarare scadenta a unui credit bancar ce poate atrage din punct de vedere legal? Daca acel credit a ... (vezi toată discuția)