avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna personal didactic auxiliar si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna personal didactic auxiliar si concediu fara plata la cadre didactice.

:help:1) Sunt interesata sa cunosc temeiul legal pentru numarul de zile de concediu de odihna pentru personalul didactic auxiliar. Se mai acorda suplimentul de pana la 10 zile lucratoare?(temei legal).Nu este nicio notificare in acest sens.
2) Cine are dreptul sa acorde concediu fara plata pentru cadre didactice cu durata de o luna de zile?(temei legal):vishenka:

Alte discuții în legătură

Co cadre didactice selena08 selena08 Buna ziua!As dori sa stiu si eu in cate zile se plateste concediul de odihna?Se plateste integral sau partial?Va multumesc!O zi placuta sa aveti! (vezi toată discuția)
Concediu de odihna andreeat13 andreeat13 Buna ziua, as dori sa stiu daca lucrez cu jumatate de norma, in invatamant, ca personal didactic auxiliar si am peste 15 ani vechime in munca la cate zile de ... (vezi toată discuția)
Zile concediu de odihna 2017 ana500 ana500 Buna ziua . Imi spune-ti si mie va rog cum se calculeaza numarul de zile de CO pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic . Ce legislatie sa am in ... (vezi toată discuția)