Buna ziua. Am cumparat o masina si vreau sa o inmatriculez.proprietarul a aduso din germania a luat un singur rand de numere rosii . dosarul de inregistrarea fiscala l-am facut eu. i-mi mai trebuie fisa fiscala a primului proprietar? va multumesc.
:(
Pentru inmatriculare auto,aveti nevoiede urmatoarele documente:
- Cerere solicitant, care cuprinde si declaratia acestuia, pe proprie raspundere cu privire la modul de intrare in proprietatea sa a vehiculului
- Fisa de inmatriculare, semnata, dupa caz, de actualul si de fostul proprietar, cu vizele care atesta plata taxei pentru mijloacele mecanice de transport
- Cartea de identitate a vehiculului, prevazuta cu elementele de secretizare aplicate de Regia Autonoma "Registrul Auto Roman", original si copie
- Actul de proprietate al autovehiculului sau remorcii, original si copie
- Actul de identitate al solicitantului, original si copie
- Dovada de efectuare a inspectiei tehnice periodice, in termenul de valabilitate, cu - exceptia autovehiculelor noi, la prima inmatriculare
- Copia documentului de asigurare pentru cazuri de raspundere civila, ca urmare a pagubelor produse prin accidente de autovehicule pe teritoriul Romaniei
- Dovada de efectuare a formalitatilor vamale de import definitiv (pentru inmatricularea permanenta) sau temporar (pentru inmatricularea temporara), in cazul autovehiculelor si al remorcilor dobandite din strainatate
- Dovada de plata a taxei de inmatriculare
- Dovada de plata a contravalorii certificatului de inmatriculare achitata la orice unitate CEC sau BCR 29 lei
- Contravaloarea placilor cu numere de inmatriculare
Buna
rodicutza
am si eu o priblema am cumparat o masina in urma cu cateva luni iar ieri ma sunat fostul proprietar ca trebuie sa plateasca impozitul la primarie .MENTIONEZ CA ... (vezi toată discuția)