avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... intabulare teren agricol
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

intabulare teren agricol

Buna ziua.
V-as ruga o lamurire in legatura cu intabularea unui teren arabil.
Mai exact, mama a cumparat in baza unei ,,conventii'' un teren arabil de la un verisor. Terenul figura inscris conform Titlului de proprietate, pe mama verisorului, care era decedata la momentul vanzarii terenului. S-a intocmit certificat de mostenitor, iar terenul a trecut in proprietatea verisorului. In prezent vanzatorul a decedat.
Cum se poate face intabularea terenului pe mama, daca mostenitorii verisorului nu doresc sa-si faca succesiunea asupra bunurilor mobile si imobile?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat unic mostenitor zorro75 zorro75 In urma decesului tatalui meu care conform certificatului de mostenitor din 1971 , in care sora s-a renunta la masa succesoriala, ne-am trezit cu verisori mei ... (vezi toată discuția)
Refuz demarare obtinere certificat de mostenitor razv42 razv42 Buna ziua! Bunicul meu a cumparat un teren in baza unui contract de vanzare cumparare in anii 90 si ceva. Anul trecut am reusit sa obtinem titlul de ... (vezi toată discuția)
Mostenitor nementionat pe titlul de proprietate. succesiune. intabulare. MariusEmilian MariusEmilian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)