avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurati
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurati

Buna ziua. Ce acte trebuie depuse la angajator pentru a trece o persoana in intretinere ?
Cel mai recent răspuns: dali_c , utilizator 10:06, 19 Ianuarie 2012
Studentul va putea sa se afle in intretinerea dvs.si veti putea beneficia de deducere suplimentara la impozit, insa nu va avea calitate de coasigurat la sanatate(titlul discutiei coasigurati),am dedus ca in fapt acest aspect va interesa pe dvs.
Acesta este asigurat la sanatate fara plata contributiei.,daca are pana in 26 de ani.Are nevoie in acest sens de o adeverinta pe care i-o va elibera Casa de Sanatate,in baza urmatoarelor acte:
-Copie Carte de identitate
-Document din care sa rezulte activitatea de student (adeverinta)
-Adeverinta cu veniturile impozabile din perioada 2007 – 2012 de la Adm.Fin.de domiciliu (original) –
-Dovada platii contributiei in cazul in care au obtinut venituri
-Adeverinta are valabilitate pe durata anului scolar / universitar
Ultima modificare: Miercuri, 18 Ianuarie 2012
ContSters136493, utilizator
Da, intr-adevar acest aspect ma interesa. Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoane in intretinere, coasigurati anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: un salariat are un copil, 23 ani , student, bursa 300 lei - angajatul nu poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Poate fi ''coasigurata'' fiica daca nu o intretin? sorina_h2004 sorina_h2004 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fiica poate beneficia de asigurarea de sanatate a tatalui pentru asistenta medicala ,fiind eleva (21 ani ), dar in urma ... (vezi toată discuția)
Coasigurat mihaela david mihaela david ce acte trebuie sa depun la servici pentru sotul meu ca sa il pot lua ca si coasigurat pe langa declaratia pe proprie raspundere ca nu obtine venituri si ... (vezi toată discuția)