avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Schimbare CIF ptr. cabinet avocat.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Schimbare CIF ptr. cabinet avocat.

Buna ziua ,
As dori o informatie in legatura cu schimbarea CIF-ului emis ptr. Cabinetul de avocat . Mai exact mi-am schimbat sediul profesional din Ilfov in Bucuresti sector 6 si mi s-a emis decizia de schimbare a sediului profesional de Barou.
Cum procedez cu schimbarea cif-ului?
Ma duc la administratia sector 6 ptr. a primii un alt CIF si acolo mi-l anuleaza pe cel vechi sau intai se anuleaza cel vechi la ilfov si apoi primesc altul de la sector 6?
Asta ca sa nu fac drumuri inutile....
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: stelutaalistar , utilizator 01:28, 17 Ianuarie 2012
mergeti direct la Ilfiv si depuneti acolo actele. cei de la Ilfov vor emite noul CIF.
Va duceti la anaf ilfov si depuneti un 070 de incetare activitate. De acolo va duceti la anaf sector 6 cu toate actele + exemplarul dvs din acel 070 depus la ilfov si acolo mai depuneti un 070 de luare in evidenta si depuneti cif-ul in original. Cam in 2 sapt va veti ridica cif-ul nou. Am parcurs si eu acest drum, de la s2 la s1.
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
Alex Chiciu, Avocat
Multumesc mult ptr. info !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli fiscale pt.un cabinet de avocat carmenbn carmenbn 1.Un cabinet individual de avocat are sediul profesional in Ploiesti,la domiciliul avocatului titular,care e inscris in Baroul Prahova.Are cod fiscal si ... (vezi toată discuția)
Avocatii stagiari au cif? ContSters121604 ContSters121604 Buna seara! Am si eu mai multe nelamuriri cu privire la inregistrarea in evidentele fiscului. Am fost primita in barou in decembrie 2009. La scurt timp am ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)