avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale FIRME SUSPENDATE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

FIRME SUSPENDATE

Intrebare > ce se intampla cu o SRL la expirarea perioadei de suspendare ???... care nu va avea nici in continuare activitate ??? la ORC nu se cere , obligatoriu , reluarea activitatii !
... insa nu stiu cum procedeaza Finantele ??? te introduc automat ca firma in functiune ?? sau..... ?? ..... va trebui sa depui declaratiile aferente unei firme in activitate ?? .. se va lasa cu amenzi ?? ... te dizolva / lichideaza din oficiu ???

..... stie cineva ce si cum ???
Cel mai recent răspuns: homereg , utilizator 16:38, 16 Ianuarie 2012
Chiar daca o societate are activitatea suspendata trebuie sa depuna in continuare declaratiile fiscale, in afara de faptul cand se face o cere la Administratia Finantelor Publice de domiciliu pentru a nu se mai depune aceste declaratii. Dupa terminarea perioadei de suspedare legala a activitatii, societatea este in functiune dar poate fi in acelasi timp si inactiva din cauza bilantului (fiind pe 0). Este posibil ca ORC sa cheme societatea in instanta pentru dizolvarea din oficiu dupa nedepunerea bilantului la ORC dupa o perioada de timp, insa depinde de fondurile acestorora pentru dizolvarea din oficiu.
la ORC nu se mai depun bilanturi !!!! ..si nici nu mai propune ORC ul dizolvare din oficiu , de anul trecut !!!
...totul; este acum la finante , iar societatea nu depune situatii avand Regim derogatoriu aprobat !!
...deci ... ce va fi in continuare ????
...un consultant fiscal Va rog ...!!??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata homereg homereg la trecerea perioadei de suspendare ce este obligatoriu sa faca un SRL ?, care nu mai are activitate si nu va mai avea ?? si nici nu vrea ... (vezi toată discuția)
Nedepunere declaratii societate suspendata peridot peridot Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce priveste situatia de mai jos. Am o societate infiintata in aug 2006 pe care nu am desfasurat nici un fel de ... (vezi toată discuția)
Srl-declaratii de depus pt. societate fara activitate mihaela3102 mihaela3102 Va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc: 1. pentru o societate comerciala fara activitate infiintata anul trecut, purtatoare de tva (nu are activitatea ... (vezi toată discuția)