avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Partaj - la cat timp de la solicitarea expertizei se ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Partaj - la cat timp de la solicitarea expertizei se prezinta expertii?

fostul sot a trecut pe lista bunurilor partajabile montarea unei usi,montarea unui geam,renovarea unui perete de garaj si plantarea a 30 pomi fructiferi,inlocuirea ulucilor unui gard,saparea unei haznale.Nu a specificat ca eu platesc doua imprumuturi in banca in urma carora am achizitionat obiecte dew uz casnic si o masina pe care s-a grabit sa mi-o ia promitandu-mi ca-mi va plati ratele pt.aceasta.Evident ca baiatul beneficiaza de 2 ani de acest autoturism pe care eu il platesc in banca.Partajul dureaza de un an si jumatate...el; a cerut expertiza...expertii nu mai sosesc la mine acasa.Care credeti ca va fi hotararea judecatoreasca in acest caz,care se va solutiona intr-un final?#-o
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:12, 17 Ianuarie 2012
trebuia sa aduceti si dvs la masa partajabila cele 2 imprumuturi!
Mai intai trebuie efectuata expertza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu reparatii si curatenie in jurul scarii de bloc daniel-vlad daniel-vlad Buna ziua, Am achizitionat anul trecut un apartament si avem cateva probleme destul de serioase la blocul nostru: 1. 2 din vecine hranesc o multime de ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre hotar si peretele casei cristian_64 cristian_64 Vreau sa construiesc o casa si datorita topometriei terenului (un clin intre doua strazi) trebuie sa ma apropii cat de mult pot cu constructia noua de hotarul ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)