avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare

Buna ziua. A-si avea o intrebare daca poata sa-mi raspunda cineva. In 2008 am introdus si am inmatriculat in tara un Golf. Pe vremea aceea am platit 1001 Eur taxa poluare pe care am recuperat in instanta. Acum asi dori sa o vand. Cumparatorul tebuie sa mai achite taxa de poluare? Am copie dupa chitanta cu care am platito. Exista vreo evidenta cu cei care au actionat statul in instanta si au recuperat banii?

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare maia@yahoo.com maia@yahoo.com Am si eu o intrebare daca vrea cineva sa/mi raspunda. Am cumparat si eu 2 masini in 2008, un mercedes si un BMW DIN 2002. Am platit pe fiecare o taxa de ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)