avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

recuperare taxa poluare

daca am vandut masina dar am copiile chitantei ca am platit taxa de poluare in octombrie 2008 ,ce demersuri trebuie sa fac ptr recuperarea diferentei taxei de poluare ?
Cel mai recent răspuns: euthea , utilizator 19:52, 18 Ianuarie 2012
De ce nu actionati in instanta sa recuperati intreaga taxa?
la acel moment nu ma simteam asa de afectat ; pt ca cumparasem masina la un pret bun ;;; dar dupa judecata mea fara sa fiu de meserie ;ar trebui sa-i recuperez atata timp cat acesti bani au fost dati catre stat si s-au folosit de ei ca si de la ceilalti contribuabili ..nu ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare(auto) danutz01 danutz01 Am introdus in tara , in luna octombrie 2008 un autoturism provenind din Germania.Am platit taxa de poluare si am inmatriculat in Romania ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)