avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizati la iesirea la pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizati la iesirea la pensie

Am iesit la pensie, din functia de grefier, in luna iunie 2011 fara a primi indemnizatia echivalenta cu trei salarii, intelegand ca aceasta a fost suspendata conform art. 13 din Lg. 285/2010. As dori sa stiu daca mai pot beneficia de aceasta indemnizatie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:05, 16 Ianuarie 2012
Nu mai puteti beneficia de acea indemnizatie , deoarece si pentru 2012 s-a prevazut acelasi lucru .... Art. 9 din Legea nr.283/2011: In anul 2012 nu se acorda ajutoarele sau, dupa caz, indemnizatiile la iesirea la pensie, retragere, incetarea raporturilor de serviciu ori la trecerea in rezerva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii la iesirea la pensie lumy23md lumy23md am iesit de 3 luni la pensie anticipata din invatamant,o colega care a iesit acum7 luni,dar pe caz de boala, a auzit ca ar putea lua doua salarii compensatorii ... (vezi toată discuția)
Respectarea contractului colectiv de munca (ccm) pupazagrigore pupazagrigore In 16iunie 2013 am fost pensionat la termen.Prin CCM aveam dreptul la 12 salarii medi pe unitate pe care nu le-am obtinut motivatia fiind ordonanta(lege) data ... (vezi toată discuția)
Acordare ajutoare si plati compensatorii k27vlad k27vlad M-ar interesa daca beneficiez de acordarea drepuirilor cuvenite odata cu trecerea mea direct in retragere in baza Ordinului ministrului apararii nationale nr. ... (vezi toată discuția)