daca dau pe mail o invitatie mai multor agentii de turism de a se inscrie gratuit intr un portal de turism se considera spam? este considerata o solicitare comerciala chiar daca nu vand nimic?
Spamul este reglementat doar partial in legislatia romaneasca. Mai exact, comunicarile comerciale nesolicitate sunt "interzise" explicit, in vreme la alte tipuri de comunicari nesolicitate nu se face referire. Daca doriti un punct de vedere (o incadrare) strict pe problema de mai sus, parerea mea este ca faceti spam, dar in acelasi timp nu se poate spune ca incalcati prevederile legilor 365/2002 si 506/2004.
Pe aceeasi tema puteti gasi pe avocatnet doua editoriale mai vechi ale lui Alin Popescu.
Si tot pe subiectul asta am mai scris intr-un topic pe care il gasiti pe aceeasi arie ("spamul nostru cel de toate zilele").
E-mail spam
Istvan73
Buna ziua!
Care sunt criteriile unei scrisori de intentie / oferta, ca sa fie legal, sa nu fie considerat spam? Si daca este vorba de o adresa de e-mail pe un ... (vezi toată discuția)
Spam
Tinu21
Cum pot scapa de o firma care imi tot trimite mesaje,desi eu m-am dezabonat de 2 ori.Vazand ca nu se intampla nimic,a 2 -a oara ,am facut un print screen,sa am ... (vezi toată discuția)