avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa mediu auto 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa mediu auto 2012

Un salut, reverentios, la toata lumea!
Citind noua lege, cu privire la taxa de mediu, am exclamat: " este si asta discriminatorie si/ sau este o taxa de vanzare auto, nicidecum una de mediu"!
Daca un cetatean, care are o masina non euro cu cc 2500 cm cubi, nu isi va vinde masina niciodata nu va plati aceasta taxa, desi, in mod categoric, polueaza.
Eu, daca vand masina, platesc taxa, chiar daca are cc 1400 si euro 3 si poluez mai putin.
Voi ce parere aveti?

Multumesc,

Cu aceleasi reverente!
Ultima modificare: Luni, 16 Ianuarie 2012
ContSters225651, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters225651 , utilizator 12:19, 17 Ianuarie 2012
ca aveti dreptate:love2:
Va multumesc pentru răspuns! Dar aceasta dreptate, poate fi transformată într-un adevăr juridic in Instanta? Și dacă da, care ar fi argumentarea?

Rverentios,

Weweroy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2013 Darius_babel Darius_babel Buna seara! Am o nelamurire legata de noua taxa de mediu 2013. Am un Logan fabricat in 2005. Eu l-am cumparat de la al 2-lea proprietar in septembrie 2007, ... (vezi toată discuția)
Oug 9/2013 timbru de mediu Mihai1024 Mihai1024 Vreau opinia unui jurist legata de oug9/2013 fiindca in opinia mea: - este discriminatorie, cine a inmatriculat masina inainte de 15 martie 2013, circula bine ... (vezi toată discuția)
Vreau sa dau in judecata statul roman in legatura cu taxa de mediu wolf38 wolf38 m-am hotarat sa dau in judecata statul roman in legatura cu taxa abuziva si discriminatorie numita taxa de mediu,am scris la biroul de taxe si impozite al ... (vezi toată discuția)