avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... gazduire sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

gazduire sediu social

Buna ziua, de curand am inceput sa strang toate documentele necesare infiintarii unei intreprinderi individuale si printre acestea am nevoie si de un document care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru. Am vazut ca sunt firme care ofera gazduirea sediului social "virtual" sa spun asa, numai ca toate sunt in Bucuresti si acest lucru nu ma ajuta cu nimic. Este vreo firma de genul asta in Iasi sau vreun cabinet de avocatura? Ma poate ajuta cineva cu vreo informatie in acest sens?Va multumesc tare mult!

Alte discuții în legătură

Gazduire sediu social - birou avocat viorel_dn viorel_dn Buna ziua, Avand in vedere ca societatea la care lucrez isi va muta sediu social (fara activitate) intr-un birou de avocatura , in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. adella1604 adella1604 buna ziua, M a poate ajuta si pe mine cineva va rog vreau sa deschid o intreprindere individuala imi puteti spune de ce acte am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala 2013 mamica2013 mamica2013 buna ziua, unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit ... (vezi toată discuția)