avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto revanzare masina inscrisa dupa 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto revanzare masina inscrisa dupa 2008

In situatia in care taxa de mediu platita dupa 2008 "masina a fost inscrisa in 2010" este mai mica decat taxa auto rezultata dupa noile reglementari la vanzare se plateste diferenta respectiv in 2010 am platit la inmatriculare 560 euro iar cf noului calculator ar rezulta suma de 1200 euro

Alte discuții în legătură

Recuperare diferenta dintre taxa auto veche si actualul timbru de mediu marean1 marean1 Vreau sa stiu si eu daca se poate recupera diferenta dintre taxa auto platita in 2012 si actualul timbru de mediu, fara a merge in instanta??taxa platita de ... (vezi toată discuția)
Taxa auto platita si recuperata de fostul proprietar mariusmarian2000 mariusmarian2000 Ce fac daca fostul proprietar a recuperat taxa dupa ce a vandut masina? Caz in cauza: Am cumparat masina in ianuarie 2013. La inmatriculare, am fost la fisc ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)