avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... contract de mandat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

contract de mandat

buna ziua,
as dori sa stiu care sunt conditiile unei angajari pe baza de contract de mandat, ce contributii trebuiesc platite si de catre cine. Mentionez ca persoana ce urmeaza a fi angajata are calitatea de pensionar si urmeaza a ocupa functia de presedinte la o asociatie de proprietari.

multumesc.

Alte discuții în legătură

Contract de munca presedinte asociatie de proprietari okdaniok okdaniok Buna. Este considerata vechime in munca perioada in care un presedinte de asociatie de proprietari isi exercita functia? Presedintele de asociatie poate fi ... (vezi toată discuția)
Remunerare functii in asociatiile de proprietari machiador machiador Va rog mult sa ne explicati corect. In cazul in care la o asociatie de proprietari presedintele are si functia de casier , nu are contract de munca ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale si impozit Fireball Fireball Buna ziua, in asociatia noastra de proprietari presedintele asociatiei si cenzorul sunt remunerati pe baza unui contract de mandat incheiat cu Asociatia ... (vezi toată discuția)