avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ranit in Revolutie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ranit in Revolutie

In 1989 eram soldat la OTOPENI in urma incidentelor petrecute am fost inpuscat in cap si mi-am pierdut ochiul drept ,am muncit 18 ani achitandu-mi datoriile fata de stat acum primesc o indemnizatie speciala ,din cauza efotului mi-am pierdut partial si vederea la celalat ochi sa-mi transmiteti ce drepturi mai am si pot obtine in afara indemnizatiei pe care o primesc .Cu respect farcas stefanel

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta farcas geanina farcas geanina BUNA ZIUA,pot chema in instanta o firma de asigurari din Portugalia care are incheiat acord cu o firma de asigurari in Romania daca accidentul s-a petrecut in ... (vezi toată discuția)
Agenti paza. ce se intampla daca nu m-am prezentat unde am fost chemat de politist? levi78 levi78 Sper sa nu fi gresit locul de postare.:-/ Dupa cum spune titlul sunt un agent de paza si ce am patit in urma unui "control" al unui politist (comisar sef) ... (vezi toată discuția)
Sporuri Stamate Aurel Stamate Aurel Denumirea sporurilor care se iau în calcul la recalcularea pensiei. (vezi toată discuția)