avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - pot avea salariati?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - pot avea salariati?

Daca am un PFA pot angaja?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 18:27, 17 Ianuarie 2012
ORDONANŢÃ DE URGENŢÃ nr. 46 din 11 mai 2011 pentru modificarea şi completarea art. 17 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 44/2008 privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale, prevede ca PFA poate angaja, în calitate de angajator, terţe persoane cu contract individual de muncă, încheiat în condiţiile legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea de catre pfa a unor terte persoane danuta34 danuta34 as dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate angaja terte persoane conform legii 40/2013 aparuta in monitorul oficial 129/11 martie 2013.la itm se ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajati mihaelanagy mihaelanagy As dori sa stiu daca s-a aprobat legea prin care eu ca PFA ,am dreptul sa angajez alte persoane. (vezi toată discuția)
Angajare pe p.f.a balint lucia balint lucia Buna ziua, daca am infiintat un pfa avand ca obiect de activitate cresterea bovinelor de lapte cod caen 0141 , pot sa angajez doi muncitori care ma ajuta in ... (vezi toată discuția)