avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Datorie serviciu de telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Datorie serviciu de telefonie

am o datorie la vodavon de 3 ani mai poate sa ma dea in judecata
Cel mai recent răspuns: nmd , utilizator 09:19, 22 Ianuarie 2012
au trecut mai mult de 3 ani ?
daca au trecut 3 ani de la data scadentei facturii, datoria este prescrisa, pot sa va dea in judecata dar nu o vor face pentru ca stiu ca vor pierde
daca nu au trecut 3 ani rugati-va sa treaca si sa nu va dea in judeacta
17-02-2009 a fost factura scdenda
inca nu s-a prescris, mai este putin pina ce se va prescrie
ati primit vreo notificare?
da acum cateva zile
v-au trimis notificarea recomandat sau comunicare simpla? ati semnat de primire?

Alte discuții în legătură

Probleme cu societate de recuperari creante andrey32 andrey32 Am avut un abonament la Cosmote, in 2006. La cateva zile, am plecat din tara iar acum aceasta firma de recuperare datorii spune ca a cesionat de la ei,in 2008, ... (vezi toată discuția)
Recuperatorii nu-mi dau pace carmen silva carmen silva buna ziua, problema mea este urmatoarea: parintii mei au decedat in martie2005. In anul 2006 am vandut imobilul unde au locuit, iar eu am parasit orasul ... (vezi toată discuția)
Recuperatori factura telefon mobil dupa incheierea contractului iulia-67 iulia-67 Buna ziua . As avea nevoie de un sfat daca cineva a mai patit ce am patit eu si anume: Am avut un contract de abonament pe [editat] in perioada ... (vezi toată discuția)