avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu societate de recuperari creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu societate de recuperari creante

Am avut un abonament la Cosmote, in 2006. La cateva zile, am plecat din tara iar acum aceasta firma de recuperare datorii spune ca a cesionat de la ei,in 2008, datoria mea de 2000 Ron. Nu este prescrisa ? Precizez ca nu am platit nici o factura. Multumesc
Cel mai recent răspuns: andrey32 , utilizator 12:23, 29 Ianuarie 2010
Daca de la data ultimei facturi pana la data la care ati primit notificarea au trecut mai mult de 3 ani, creanta este prescrisa.
Ultima factura primita a fost in 2006, iar notificari am primit numai in cutia postala, niciuna recomandata, nu am semnat de primire la nimic. Au vreo valabilitate cele din cutia postala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)
Probleme cosmote george302 george302 Acum vreo 4 ani de zile am avut un abonament la cosmote, dupa perioada contractuala am dorit sa inchid abonamentul. am fost la un magazin cosmote, am platit ... (vezi toată discuția)
Factura neplatita de 7 ani... bogdancozmin bogdancozmin Buna ziua, numele meu este Bogdan si am o intrebare: pot fi obligat sa platesc o factura restanta de 7 ani? Problema sta in felul urmator: mama mea, Mihaela a ... (vezi toată discuția)