avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit din vanzare imobil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit din vanzare imobil

Vand un imobil cu suma de 53000 euro,imobil dobandit in urma cu 4 ani,care va fi impozitul care mi-l retine notarul? multumesc
Cel mai recent răspuns: atty nagy , utilizator 20:36, 17 Ianuarie 2012
Pt imobile dobandite de peste 3 ani si cu o valoarea mai mare de 200 000 lei este de 4000 lei + 1% ce depaseste valoarea de 200.000 lei

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul realizat prin vanzarea de imobile segovia_48 segovia_48 Doresc sa vand un apartament si vreau sa stiu daca suma tranzactiei este cea declarata de partile implicate sau aceasta este stabilita de notar dupa anumite ... (vezi toată discuția)
Impozitare ronin2325 ronin2325 Intrebare: Un cetatean german (locuieste in Germania) vrea sa vinda un teren in Romania.Unde trebuie sa plateasca impozitul pentru suma primita?In ... (vezi toată discuția)
Impozit la vanzarea unui teren agricol silvia.raducan silvia.raducan Buna seara, Va rog, daca cineva poate sa-mi raspunda: in cazul in care vand un teren agricol trebuie sa platesc impozit pentru suma primita in urma ... (vezi toată discuția)