avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... necazuri la depunerea electronica a declaratiei 100 ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

necazuri la depunerea electronica a declaratiei 100 pentru dec.2011

Am intocmit decl.100,am validat-o,s-a salvat,apoi a urmat semnatura si din neatentie cind am iesit din declaratie -cind am fost intrebata daca o salvez am zis "DA". Si de aici a plecat tot necazul.Am trimis declaratia,si ,i-a iesit eroare ca a fost salvata dupa semnare,nu s-a validat deci am facut o alta declaratie si am trimis-o din nou,dar surpriza, imi da tot eroare:"Fisier complet eronat sau fisier alterat."
Nu stiu ce sa mai fac,daca v-ati intilnit cu aceasta situatie va rog din suflet ajutati-ma.................. multumesc

Alte discuții în legătură

Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Eroare depunere bilant prest prest Buna ziua. Am depus bilantul pt.o firma care in anul 2012 nu a avut activitate. Bilantul este validat,nu sunt erori la validare,insa cand am scos recipisa am ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)