avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Nu reusesc sa platesc impozitul pe masina ptr ca nu ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Nu reusesc sa platesc impozitul pe masina ptr ca nu apare in calc.

Asa cum am aratat in titlu, de 6 ani primesc somatii si penalizari ptr ca negasindu-ma in baza de date atunci cand achit impozitul pe apartament, nu pot sa achit impozitul pe masina mea, Corsa 1990.
Am de gand sa apelez la instanta ca sa oblige pe cei in drept swa-mi primeasca cuantumul ipozitului, fara bineinteles penalizari intrucat, se poate dovedi ca nu figurez in baza de date...somatia cu cumulul impozit penalizari vine tot de la ei....ei, ce ziceti?

Alte discuții în legătură

Auto vandut, acte neperfectate, taxe neachitate adidana75 adidana75 -am vandut in 2009 un autoturism dar actele nu au mai fost perfectate deoarece nu am mai gasit cumparatorul. -intre timp autoturismul a fost vandut de 3-4 ori ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! somatie pentru debitele defunctului dupa 15 ani. ma ... rendodo06 rendodo06 Buna ziua! Somatie pentru debitele defunctului dupa 15 ani. Ma confrunt cu o situatia dificila si incredibila pentru mine. Tatal meu a decedat in anul 2007, ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita Octavia Turbatu Octavia Turbatu Am [b]inca [/b] o firma, din 2004 am depus decl.100 trimestrial si bilanturi anual, pe 0. Zilele trecute primesc o [b]somatie[/b] de executare silita pentru ... (vezi toată discuția)