Buna Ziua,Dimineata,Seara sau orice o fi,
Stimate Doamne/Stimati Domni,
Am o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat,daca se poate ,cat mai documentat si motivat legal.Iata despre ce este vorba:
-In februarie 2009 am suferit un INFARCT in timpul serviciului,fiind internat de urgenta.Am suferit o interventie chirurgicala pentru montarea unui STENT pe vasul de sange infundat.Nu mai spun cat m-a costat toata internarea si cele ce au urmat.Ceea ce cred ca ar putea firma la care lucrez sa-mi plateasca este STENTUL respectiv pe care l-am cumparat,la vremea respectiva,de la o firma specializata,cu factura pe numele meu.
Dupa revenirea la locul de munca am facut un raport catre Administrator care mi-a aprobat decontarea acestei facturi de catre firma.Din pacate,pana in luna Decembrie 2011 firma a fost numai pe pierderi si nu a avut bani sa-mi deconteze aceasta factura.Acum firma are bani dar CONTABILITATEA spune ca nu exista suport legal pentru aceasta decontare!
Asa o fi?
Astept raspuns.
Cu stima,
dumtras.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.