avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1251 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PLATA UNU STENT DE CATRE FIRMA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PLATA UNU STENT DE CATRE FIRMA

Buna Ziua,Dimineata,Seara sau orice o fi,
Stimate Doamne/Stimati Domni,
Am o problema si va rog sa ma ajutati cu un sfat,daca se poate ,cat mai documentat si motivat legal.Iata despre ce este vorba:
-In februarie 2009 am suferit un INFARCT in timpul serviciului,fiind internat de urgenta.Am suferit o interventie chirurgicala pentru montarea unui STENT pe vasul de sange infundat.Nu mai spun cat m-a costat toata internarea si cele ce au urmat.Ceea ce cred ca ar putea firma la care lucrez sa-mi plateasca este STENTUL respectiv pe care l-am cumparat,la vremea respectiva,de la o firma specializata,cu factura pe numele meu.
Dupa revenirea la locul de munca am facut un raport catre Administrator care mi-a aprobat decontarea acestei facturi de catre firma.Din pacate,pana in luna Decembrie 2011 firma a fost numai pe pierderi si nu a avut bani sa-mi deconteze aceasta factura.Acum firma are bani dar CONTABILITATEA spune ca nu exista suport legal pentru aceasta decontare!
Asa o fi?
Astept raspuns.
Cu stima,
dumtras.

Alte discuții în legătură

Recuperare cheltuieli medicale dombo dombo Tatal meu a fost internat la clinica de cardiologie din Timisoara. A fost necesara implantarea a doua dispozitive stent dintre care unul, cel mai scump, a ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala-stent,semnatura in fata unui notar gratyela gratyela Buna ziua, As dori sa relatez pe scurt cazul unui pacient. Socrul meu a \\" suferit\\" o interventie chirurgicala ieri,i s-a \\"pus\\" un stent farmacologic ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli spital Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. As avea mare nevoie de un sfat. Urmare sugestiei facute de medical chirurg, m-am inernat intr-o clinica particulara, unde am fost supus unei ... (vezi toată discuția)