avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare cheltuieli medicale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare cheltuieli medicale

Tatal meu a fost internat la clinica de cardiologie din Timisoara. A fost necesara implantarea a doua dispozitive stent dintre care unul, cel mai scump, a trebuit sa-l achizitionam noi. Va rog sa-mi spuneti cum pot recupera aceste cheltuieli. Suma despre care vorbesc este de 135 milioane lei vechi pe care am facturi si bonuri fiscale de la farmacie. Nu este normal sa se intample asta. Daca nu ai bani mori. A trebuit sa cumparam pe langa dispozitivul stent ,care a costat 2000 euro , inclusiv halatul pt operatie, manusi, leucoplast, solutiile de contrast pentru coronarografie, catetere si multe altele.
Eu ma gandesc sa dau in judecata statul roman sau ministerul sanatatii.
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
dombo, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexa68 , utilizator 21:18, 23 Noiembrie 2009
Incercati aici:
[ link extern ]
E prea multa legislatie pentru mine. Nici macar nu stiu exact ce sa caut. Credeam ca acesta este un site pe care pot primii raspunsuri de la avocati nu sa fiu trimisa sa citesc legislatie.

oricum mersi
era pe vremea lui Nicolaescu prevazut ca daca spitalul nu are si se scrie reteta tot spitalul e obligat sa deconteze si parca stentul se obtine prin CAS.Interesati-va daca mai e in vigoare si sa aveti rp cu parafa medicului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp primesc raspuns la o contestatie? Cami cami Cami cami In urma taierii pensiei de boala..am facut contestatie.Dupa cat timp primesc raspuns?O sa mai fiu chemata la institutul de Expertiza Pentru Capacitate de Munca ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala!!! soareraa soareraa In 1995 in timpul stagiului militar m-am imbolnavit in penultima luna de armata adica in timpul unei misiuni am cazut pe burta si mi sa rupt filmul concluzie ... (vezi toată discuția)
Daune morale si materiale ... Stefania C. Stefania C. Buna ziua ! Am fost accidentata pe trecerea de pietoni de catre un individ in varsta de 24 de ani, ce nu poseda permis de conducere. In urma acestui accident ... (vezi toată discuția)