avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contractul de consignatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contractul de consignatie

prin intermediul unui contract de consignatie cu un producator de incaltaminte, as dori sa deschid o activitate comerciala avand ca obiect vanzarea,insa activitatea vreau sa o deschid in italia.as dori sa stiu daca este posibil, daca acest contract de consignatie este recunoscut in italia, in sensul impozitarii doar a comisionului meu din vanzare, nu al intregului pret,de catre statul italian.va rog, astept raspuns

Alte discuții în legătură

Vanzare in regim de consignatie UserVN UserVN Buna seara, Doresc sa infiintez o firma care sa aiba ca domeniu de activitate comertul cu obiecte de colectie (monede, bancnote, medalii), vanzarea lor ... (vezi toată discuția)
Factura pentru contract de consignatie Kovacsdaria Kovacsdaria Buna Lucrez la o firma de telefonie mobila si as dori sa stiu cum se face o factura in regim de consignatie.Stiu cum se inregistreaza in contabilitate ,dar la ... (vezi toată discuția)
Cum cumpar de la persoane fizice? csongrasz csongrasz Buna ziua! Am deschis un service gsm si as vrea sa stiu care este forma legala a cumpararii telefoanelor gsm de la persoane fizice? Daca cumpar de la o ... (vezi toată discuția)