avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Stimulente salariale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Stimulente salariale

se mai iau in 2012
Cel mai recent răspuns: eagle_free , utilizator 11:31, 19 Iulie 2012
sunt si eu intr-o situatie similara in care apar institutia si imi tocesc nervii. am castigat chiar un proces de aproape 1 miliar si jumatate din care ni s-au virat o parte din bani, insa eu niciodata nu am beneficiat de stimulente. se pare ca nu exista replici vis-a-vis de dreptul consilierilor juridici de a beneficia de stimulente. sau eventual sa beneficieze de alte drepturi specifice aceasta profesie discriminata in care esti nevoit sa iti uzezi psihicul si neuronii. astept si eu cu interes lamuriri din partea altor interlocutori. multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Iulie 2012
eagle_free, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este adevarat ca putem scapa de dobanzi ? majoritar majoritar Am citit pe forumul dv. ca guvernul pregateste o OG.prin care cei care au darile la zi pot scapa de dobanzi,ESTE ADEVARAT ? In speta eu am dobanzi mai mari ... (vezi toată discuția)
Og.30/2011 privind completarea si modificarea codului fiscal - se aplica si intreprinderii familiale? mymymymy mymymymy Buna ziua, Sunt IF (mag. alimentar in provincie com A..., zud. B...) din 2007 nu am platit CASS,CAS va rog sa-mi spuneti daca : - ma incadrez in OG ... (vezi toată discuția)
Datoriile la cnas eu12345 eu12345 Buna ziua! am de achitat, ca PFA, la CNAS contributie curenta, aferenta anului 2006, de 786 lei si dobanzi, majorari, penalitati de aproximativ 1500 lei, anii ... (vezi toată discuția)