avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... legea nr9/2012(art.nr.12 aln. 1 2 3)
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

legea nr9/2012(art.nr.12 aln. 1 2 3)

am cumparat logan nou din fabrica si am platit la inmatriculare taxa de poluare 3288ron.sunt primul proprietar cumparata in 2011 luna nov.avand val emisiilor deco2=165g/km si cilindree 1598.Exista o sansa sa recuperez de un suc?am aplicat formula din lege si rezultatul a fost o suma mai mare decat cea pe care am achitat-o la prima inmatriculare!!!!!!!!!!!:(

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu un an BtroescuBogdan BtroescuBogdan Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto doinamonica doinamonica Buna ziua. Doresc sa intreb urmatorul lucru: daca am platit taxa poluare in septembrie 2010 pentru un Logan nou, din fabrică, 2087 ron taxa de poluare, mai ... (vezi toată discuția)