Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc taxa de inmatriculare daca ma duc sa o inmatriculez in conditiile in care eu am achizitionat masina anul trecut. Multumesc
Dacă a fost plătită taxa de poluare în forma existentă la nivelul anului 2011 şi această taxă nu a fost recuperată, nu mai sunteţi obligat să plătiţi taxa. Verificaţi la fostul proprietar dacă a plătit această taxă în anul 2011.
Am cumparat masina in conditiile in care nu se platea o taxa de poluare sau o alta taxa suplimentara. De ce sunt OBLIGAT sa platesc taxa? Eu nu pot sa inapoiez masina si sa imi recuperez banii pe ea. Nu e corect. Ma puteti sfatui cum este mai bine sa procedez?
Taxa auto de mediu
leval
Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
marinabel
buna ziua,am cumparat un autoturism marca audi a6 fabricat in anul 1999.Masina a circulat in romania cu numere de Franta pana in decembrie anul trecut cand ... (vezi toată discuția)