avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa inmatriculare - masina achizitionata in urma cu un an

Am cumparat in iunie anul trecut un logan fabricat si inmatriculat pentru prima data in 2004. A mai avut un proprietar in 2011. As vrea sa stiu daca trebuie sa platesc taxa de inmatriculare daca ma duc sa o inmatriculez in conditiile in care eu am achizitionat masina anul trecut. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:50, 11 Martie 2013
Dacă a fost plătită taxa de poluare în forma existentă la nivelul anului 2011 şi această taxă nu a fost recuperată, nu mai sunteţi obligat să plătiţi taxa. Verificaţi la fostul proprietar dacă a plătit această taxă în anul 2011.
Am cumparat masina in conditiile in care nu se platea o taxa de poluare sau o alta taxa suplimentara. De ce sunt OBLIGAT sa platesc taxa? Eu nu pot sa inapoiez masina si sa imi recuperez banii pe ea. Nu e corect. Ma puteti sfatui cum este mai bine sa procedez?
Nu se poate, in 2011 se plătea taxa de poluare. OUG 50 prin care se plătea aceasta taxă a fost adoptată în 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu platita de doua ori izabela 67 izabela 67 Am cumparat o masina fabricat in 2002,Euro 4.In anul 2006 a fost inmatriculat in tara. In 2008 s-a vandut si a fost inmatriculata pe numele doamnei de la care ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)
Taxa auto marinabel marinabel buna ziua,am cumparat un autoturism marca audi a6 fabricat in anul 1999.Masina a circulat in romania cu numere de Franta pana in decembrie anul trecut cand ... (vezi toată discuția)