avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul CASS pentru venit din contract de colaborare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul CASS pentru venit din contract de colaborare

In anul 2010 am avut un venit de 460 lei , comsioane , dintr-un contract de colaborare (agent de asigurari). Mentionez ca este unicul venit meu venit in acel an. Am declarat venitul la Fisc si am platit impozit. Am vrut sa achit si CASS aferent acestui venit si mi s-a comunicat ca datorez 550 lei adica ar trebui sa platesc voaloare contributiei ca si cum as fi avut salariul minim pe ecomomie atata doar ca eu nu am avut acest venit! Nu am venituri din alte activitati in afara de suma mentionata, nu sunt pensionara, nu sunt salariata adica chiar NU AM alte venituri. Este corect sa platesc mai mult decat am incasat ? Ce solutii am ?
Nu tin sa fiu asigurata la CNAS, doream doar sa fiu la punct cu datoriile fata de stat.

Alte discuții în legătură

Pfa – venituri impozabile cass Georgia55 Georgia55 Buna ziua. As aprecia ajutorul Dvs. In urmatoarea problema. Iata datele: - PFA cu document de autorizare din 21.05.2008 - inceperea activitatii ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Cass pentru diverse venituri extrasalariale leinaddd leinaddd Am o mica afacere personala (SRL) fara salariati. In anul 2017 am incasat dividende aferente anului 2016. Pentru aceste venituri nu am platit CASS fiind, in ... (vezi toată discuția)