avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Am si eu tema la Stiinta Administratiei
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Am si eu tema la Stiinta Administratiei

Buna seara! Am si eu o tema la Stiinta Administratiei (drept, anul 2). Trebuie sa aleg un articol din Codul de procedura administrativa a Romaniei si sa il critic, sa pun ce nu mi se pare mie bine in el si sa spun si ce as schimba. Problema e ca de 2 ore tot citesc la Codul de procedura administrativa si nu gasesc nimic ce as putea sa critic sau care sa nu mi se para mie bine.

Daca e cineva priceput la asa ceva si ma poate ajuta sa fac si eu aceasta tema, cu cateva idei, ii sunt profund recunoscator.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 23:22, 18 Ianuarie 2012
Nu prea ma pricep, dar cand ma lovesc de ceva incerc sa "scotocesc" si incerc sa aflu cat mai mult in speranta de a-mi forma o imagine cat mai corecta.
Eu am scotocit" pe aici, poate va e de folos :
[ link extern ]
Multumesc pentru raspuns, dar nu prea ma ajuta asta. Imi trebuie ceva pe un articol, nu la nivel general :D
Sau aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile femeii cielodellasera cielodellasera Buna ziua si Jristos a inviat! As dori sa aflu si eu, va rog, care sunt reglementarile adoptate recent la nivel european dar si in celelalte state ale lumii ... (vezi toată discuția)
Falsul intelectual andrutza4uus andrutza4uus Buna seara, Pentru cine are posibilitatea,cum pot obtine si eu cateva informatii despre falsul intelectual ( norme, hotarari). Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Care este procedura de schimbare a numelui de familie? beatriceada beatriceada Bună ziua! Prietenul meu dorește să își schimbe numele de familie pentru că în combinație cu prenumele formează o cacofonie, dar legislația nu ... (vezi toată discuția)