avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare bibliotecar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare bibliotecar

am absolvit post liceal "bazele biblioteconomiei si stiinta informarii in 2009 ,iar in 2011 am absolvit si facultatea "stiinte juridice si administrative" /administratie publica,indeplinesc conditiile pentru promovare din bibliotecar cu studii medii in bibliotecar cu studii superioare?

Alte discuții în legătură

Administratie publica locala. primarie de comuna. Birdean Birdean Sunt angajata contractual referent I la o primarie de comuna. Am absolvit Facultatea de Administratie Publica, Babes Bolyai din Cluj in acest an. Am o vechime ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar scolar studii medii pe studii superioare EagleEye86 EagleEye86 Buna ziua. Sunt incadrata ca bibliotecar cu studii medii la o scoala cu elevi de la clasa 0 la clasa a XII-a (daca are importanta). Am studii superioare pe ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar cu studii superioare Lupes Fenina Lupes Fenina Buna ziua! Avem in unitate un bibliotecar I, care ulterior angajarii a terminat studii superioare nespecifice postului, incadrarea este facuta bibliotecar I cu ... (vezi toată discuția)