avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post bibliotecar scolar studii medii pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post bibliotecar scolar studii medii pe studii superioare

Buna ziua. Sunt incadrata ca bibliotecar cu studii medii la o scoala cu elevi de la clasa 0 la clasa a XII-a (daca are importanta). Am studii superioare pe domeniul economic, asa ca pentru a mi se echivala studiile am urmat un curs postuniversitar de Biblioteconomie si stiinta informarii, pe care l-am si promovat. Intrebarea mea este daca cu studiile mele si pe baza acestui curs, pot fi incadrata pe studii superioare? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: EagleEye86 , utilizator 15:31, 19 Noiembrie 2018
Trebuie transformat postul din studii medii in studii superioare.
Ok. Dar de incadrat, ma incadrez? Pentru ca secretara de la scoala mea incearca sa gaseasca tot felul de motive pentru care, dupa parerea ei, nu m-as incadra...
Pot fi angajate în bibliotecile de drept public şi persoane cu studii medii sau superioare de alt profil, cu obligaţia de a urma, într-o perioadă de până la maximum 2 ani, una dintre formele de pregătire profesională prevăzute de lege (de exemplu, curs postuniversitar de Biblioteconomie si stiinta informarii)
Va multumesc foarte mult pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare bibliotecar cu studii superioare Lupes Fenina Lupes Fenina Buna ziua! Avem in unitate un bibliotecar I, care ulterior angajarii a terminat studii superioare nespecifice postului, incadrarea este facuta bibliotecar I cu ... (vezi toată discuția)
Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Bibliotecar alinus1128 alinus1128 Buna ziua, Avem un angajat la Biblioteca oraseneasca pe postul de conservator carte III studii medii ce a obtinut diploma de Bibliotecar studii medii, insa ... (vezi toată discuția)