avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... eliberare autorizatie de constructie in timpul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

eliberare autorizatie de constructie in timpul procesului

Buna ziua as vrea va rog sa imi spuneti ce parere aveti despre faptul ca desi sunt in litigiu civil cu un vecin pt terasa construita langa casa mea si fara acordul meu primaria ia eliberat autorizatie de constructie asta desi in data de 7 iunie 2011 in plangerea pe care am facut-o la primarie raspunsul a fost ca nu exista autorizatie si ca nu a fost cerut acordul vecinului. multumesc si inca ceva avocatul acestui vecin sustine ca nu suntem vecin cu el sus si tare ce e de facut?

Alte discuții în legătură

Terasa de vara facuta chiar in gardul vecinului dana_30 dana_30 locuiesc lana un restaurant care a facut o terasa de vara din scandura si placaj acoperita cu tigla fara a ne cere acordul. de curand a mai facut si un cuptor ... (vezi toată discuția)
Constructie terasa de vara a unui restaurant intre case dana_30 dana_30 Buna ziua vreau sa ma lamuriti si pe mine . Locuiesc la tara si langa mine sa facut un restaurant iar acum de curand a inceput sa construiasca o terasa de ... (vezi toată discuția)
Distanta minima intre constructie permanenta (terasa) si limita de hotar adrian110279 adrian110279 Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta cu o nelamurire in ce priveste o constructie permanenta, respectiv o placa de beton (terasa) construita de vecin care ... (vezi toată discuția)